28 Φεβ 2011

Ας γνωριστούμε καλύτερα


Καλησπέρα!

Μιας και είμαι σχετικά καινούργια στη «μπλογκόσφαιρα» (πέρασε σχεδόν ένας μήνας!) θέλησα να σας πω δυο λόγια για μένα, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα..;) Λατρεύω τα λουλούδια και αγαπώ τη μουσική. Το φετίχ μου; να μαγειρεύω για φίλους!


Η σελίδα μου ονομάστηκε «Το τυχερό κουμπί»  διότι ακριβώς πριν δύο χρόνια (28-2-2009) πηγαίνοντας για τη δουλειά και με διάθεση ρουτίνας, σκόνταψε το μάτι μου σ΄ ένα κουμπί που ήταν στο δρόμο μέσα σε νερά και λάσπες. Χωρίς δεύτερη σκέψη και εντελώς αυθόρμητα έσκυψα και το μάζεψα, το σκούπισα και χωρίς να χάσω χρόνο το έσφιξα και έκανα την ευχούλα μου! Το ίδιο βράδυ η ευχή μου ήρθε και με βρήκε! Πιστέψτε με περίμενα  χρόνια και χρόνια γι' αυτή τη στιγμή..



Θα γυρίσω όμως το χρόνο λίγο πίσω.. η κύρια δουλειά μου για 17 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα κατάστημα με χειροποίητα κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης. Την αγαπούσα πολύ γιατί μου έδινε την ευκαιρία να δημιουργώ αλλά και να διακοσμώ (παράλληλα βέβαια το χόμπι μου το κέντημα δεν το άφηνα). Έτσι λοιπόν σε μια επίσκεψη μου, στην καθιερωμένη έκθεση κοσμήματος μια συνεργάτης μου, μου έδωσε ένα ασημένιο κουμπί για το γούρι της χρονιάς  και μάλιστα μου είπε ότι όταν βρεθεί ένα χαμένο κουμπί είναι σαν να βρίσκεις τη χαμένη σου ευχή...ε, το πήρα δεν έδωσα και πολύ σημασία, εμένα απλά μου άρεσε το κουμπί το οποίο είναι αυτό στο προφίλ μου.



Πέρασαν τα χρόνια αλλάζουν οι καιροί δεν έχω πια το κατάστημά μου. Βρήκα όμως το χαμένο μου κουμπί και μαζί μ΄αυτό, αυτό που για χρόνια ήταν το χόμπι μου και η ψυχοθεραπεία μου. Τώρα πια έχει γίνει και η δουλειά μου και μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας όλη αυτή την εμπειρία! Και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό!

Για όλα είμαι χαρούμενη.. είναι αυτό που είχε πει κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) ότι:

Ευτυχισμένος είναι αυτός που θα καταφέρει να κάνει το χόμπι του εργασία!

Δε θα σας κουράσω άλλο με τα δικά μου, θέλω να ξέρετε ότι όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι καλοδεχούμενες! Και για το τέλος θα σας δείξω αυτό που μόλις πριν λίγες μέρες τελείωσα.
 Να είστε όλοι/όλες καλά και καλές δημιουργίες.






Είναι ένα ράνερ με θέμα τις τουλίπες





Αυτό είναι το βιβλίο και για το πατρόν 
Κάντε κλίκ 
.Zweigart No 118

13 σχόλια:

  1. Prelijepi vez. Želim ti puno uspjeha u daljnjem radu.
    Pozdrav.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα!
    Και σου εύχομαι να μην πάψεις να βρίσκεις στο δρομο σου "κουμπιά",για να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα!
    Ευχή απο καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα!!!!εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή,πολύ όμορφη η ιστορία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η αναδρομή σου!!Κάπου υπάρχει για όλους ένα τυχερό κουμπί,αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. melanzana: δε καταλαβαίνω τι μου γράφεις σ΄ευχαριστώ πάντως ;)

    Χαρά: καλό μήνα και σε σένα !Σ΄ευχαριστώ, αυτά συμβαίνουν μια στις ...τόσες..:)Αλλά δε χάνω την πίστη μου ;)

    Lefkothea : ίσος αν γίνουμε όλοι χομπιστες αλλάξουν και τα πράγματα...(πρόλαβα να διαβάσω..)Το σύστημα είναι τέτοιο που αυτοί που προσφέρουν δεν Πληρώνονται και ισχύει το αντίθετο.. γι αυτό είμαστε και εδώ που είμαστε.Ίσος κάποια μέρα να είναι όλα διαφορετικά σ΄αυτό το κράτος.!Φιλιά :)

    Ειρήνη:Αυτό ακριβός! και να έχουμε αληθινή πίστη σ αυτό που πιστεύουμε...:)

    Καλό μήνα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο μηνα!μ αρεσε πολυ η αναρτηση σου!ελπιζω να εισαι χαρουμενη και δημιουργικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα και σε εσένα ΧΕΙΡΌΤΕΧΝΟ!και εσύ να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγο καθυστερημένα, πρόσφατα σε βρήκα! Μου αρέσει η ιστορία μακάρι να μπορούσε και για μένα να γίνει κάποτε επάγγελμα αυτό που τώρα κάνω όταν έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου. Αν και όταν τον περασμένο χειμώνα σε ένα άδειο οικόπεδο είδα κάτω πάρα πολλά κουμπιά σε διάφορα χρώματα και μου 'ρθε να σκύψω και να μαζεύω μέχρι να τελειώσουν... ντράπηκα και έφυγα. Μάλλον δεν είμαι αρκετά αποφασιστική και το όνειρο θα μείνει όνειρο. Τέλοσπάντων, φιλιά πολλά και εύχομαι τα καλύτερα! Τα παπάκια είναι πολύ ωραία, μου θυμίζουν παλιά παιδικά παιχνιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς βρεθήκαμε..Τι κρίμα τόσα κουμπάκια...Δεν πειράζει όμως διότι ο χρόνος μας κάνει όλους πιο αποφασιστικούς! Και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το ίδιο και σε σένα...αυτό σου εύχομαι!
    Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη σου στην γειτονιά μου..:)
    Και τα καλά σου λογάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Γιωργία και σε ευχαριστώ για την επίσκεψη. Η ιστορία σου είναι σκέτη έμπνευση! :-) Φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα,αληθινά μου άρεσαν πολύ.Ειδικά οι μπομπονιέρες σου είναι μια γλύκα. Αν έρθει η στιγμή και χρειαστεί θα σε έχω στο νου μου, μιας και είμαστε και συντοπίτισσες! Καλή, δημιουργική συνέχεια σε ό,τι και να κάνεις!
    Νατάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Green Dot Καλώς βρεθήκαμε! Και που ξέρεις ίσος μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά :)
    Σου εύχομαι καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ. ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΦΩΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή