21 Φεβ 2011

Μπομπονιέρες Τeddy- Βear

Καλησπέρα σας!

Καλή εβδομάδα και δημιουργική για όλους! Σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα της άνοιξης μιας και ανυπομονώ τόσο πολύ να έρθει.. βαρέθηκα λίγο το χειμώνα.. Νιώθω γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα, ξέρετε αυτά τα συμπτώματα της άνοιξης..!

Σήμερα θα σας δείξω της πρώτες ανοιξιάτικες Μπομπονιέρες για βάπτιση που έφτιαξα με θέμα τ΄ αρκουδάκια. Είναι για αγοράκια και κοριτσάκια, έχω φτιάξει από δύο σχέδια σε πουγκί, ένα σε μονόχρωμο λινό ύφασμα και ένα σε καρό βαμβακερό ύφασμα και οι διαστάσεις τους είναι  (ΥxΠ) 15x12cm.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες στη συνέχεια με διάφορα θέματα και σχέδια.










Τώρα σειρά έχουν τα πασχαλινά!

Προσεχώς στολιδάκια και λαμπάδες που ετοιμάζω, δε θα σας πω περισσότερα για να σας κρατήσω λίγο σε αγωνία..;)  Αλλά πριν αποφασίσετε για τις αγορές σας, σας λέω από τώρα να βεβαιωθείτε ότι ρίξατε μια ματιά στο Τυχερό κουμπί.


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.






2 σχόλια:

  1. Ευχομαι απο την καρδιά μου οι ευφάνταστες δημιουργίες σου να έχουν ενθουσιώδη αποδοχή, στους δύσκολους καιρούς που ζουμε.
    Είναι πολύ όμορφα σχέδια, προσεγμένα στην λεπτομέρειά τους και μ αρκετή δουλειά (να μην πω πολύ, που είναι αλήθεια)!
    καλή εβδομάδα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ Χαρά..!
    Η αλήθεια είναι ότι έχουν τη δουλίτσα τους,
    μου αρέσει όμως να φτιάχνω πραγματάκια που θα κρατήσουν στο χρόνο,και δεν θα είναι απλά ένα τυπικό δώρο προς τους προσκεκλημένους..Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός μου..
    Καλή εβδομάδα και σε εσένα!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή