21 Δεκ 2012

BAZAART & GIVEAWAY!



.

Με λίγη καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η κλήρωση θα ανακοινωθεί σήμερα!
Πρώτα όμως θα θα ήθελα να σας ενημερώσω για το BAZART  που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στον πολυχώρο του Πολυτεχνείου, Χατζημιχάλη Νταλιάνη 40 στα Χανιά.
Ένα παζάρι με βασικό προσανατολισμό στα προϊόντα υγιεινής αλλά και χειροποίητα κοσμήματα, κούκλες και γούρια και υφασμάτινα διακοσμητικά την Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο 19, 20, 21 & 22 Δεκέμβρη.
Κηραλοιφές, σαπούνια, αιθέρια έλαια, κρέμες προσώπου και σώματος, μάσκες μαλλιών, αποσμητικά και βούτυρα σώματος θα δείνουν μια νότα ευωδιαστή στο παλιό αυτό βενετσιάνικο κτίριο. Πλαισιώνοντας τα με πολύχρωμες χειροποίητες δημιουργίες όπως κούκλες κοσμήματα και περίτεχνα γούρια, θα σας προκαλέσουν για μια εορταστική διάθεση που όλοι έχουμε ανάγκη. Επίσης εδέσματα όπως κουλουράκια, παστέλια και άλλα καλούδια φτιαγμένα με μεράκι φιλικά πάντα προς το στομάχι μας θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε! Οι μάστορες μας φέτος, έρχονται από Αγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 11 το πρωί έως 11 το βράδυ. Μια βόλτα αξίζει να την κάνετε όσοι είστε κοντά! :-)
























































































 

































Και μετά απ' όλα αυτά τα καλούδια που είδατε.. ο τυχερός του φετινού Χριστουγεννιάτικου Giveaway είναι το νούμερο 36 από 38 συμμετοχές και αντιστοιχεί στην Marija O !


 



Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας και εύχομαι σε όλους τύχη και υγεία!



 Να είστε όλοι καλά!



Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

3 σχόλια:

  1. Πέρασα να πω μια καλημέρα και να αφήσω τις ευχές μου για όμορφες γιορτές με υγεία και αγάπη ..να είναι η καινούρια χρονιά γεμάτη από όμορφες στιγμές ..φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου αγαπημένη......μα τί υπέροχο το παζάρι που πήρες μέρος !!!! ΌΛα τόσο όμορφα !!!!! Καλά...έχω πάθει πλάκα με τις μπαμπούσκες σου αλλά γενικά...στο έχω ξαναπεί...ότι φτιάχνεις είναι ονειρικό και οι φωτογραφίες σου είναι τέλειες !!!!!
    Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη και γαλήνη με τους αγαπημένους σου ανθρώπους γύρω σου και μία μαγική πρωτοχρονιά !!!! Έυχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία στο σπιτικό σου και σε όλο τον κόσμο και ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ μας !!!
    Φιλάκια πολλάααα...και του χρόνουυυυ !!!! :ο))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χίλιες ευχές , υπέροχες οι εικόνες του παζαριού μακάρι να μουν εκεί συγχαρητήρια στη τυχερή νασαι πάντα καλά να προσφέρεις σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή