28 Μαΐ 2014

Minnie Μίνημαλ!

 Σας καλησπερίζω!

Με την σημερινή μου ανάρτηση νιώθω πολύ χαρούμενη! Είναι απ΄αυτές τις στιγμές που όταν ένα καινούργιο project φτάνει στο τελικό του στάδιο -με απερίγραπτη αγωνία αν θα βγει καλό και όπως το έχω φανταστεί - το κοιτώ και καταλαβαίνω πόσο πολύ με ευχαριστεί και με γεμίζει αυτή η δουλειά που κάνω :)


Παρ' ότι πολλές είναι οι προκλήσεις που μου αναθέτουν,  και αυτό με  εξιτάρει, σκοπός  μου πάντα είναι να πετύχω αυτό που έχω στο μυαλό μου και φαντάζομαι. Το σημερινό project ήταν μια από κείνες τις φορές, ξεκινάς να κάνεις κάτι και το χέρι πάει μόνο του. Και δεν αναφέρομαι στις καραμέλες της Minnie που είναι σκέτη γλύκα ;) 

 

 ..αλλά στο βιβλίο ευχών, μιας και η Minnie Mouse ήταν το θέμα της βάπτισης. Με βοήθησε το προσκλητήριο για την υλοποίηση του, και αυτό που με προσέλκησε ήταν το Minnie μίνημαλ :) στο όλο θέμα.

Και ποιος δεν έχει αναμνήσεις από αυτήν την χαριτωμένη ποντικίνα που η διάσημη φιγούρα της δεν έλειπε από κανένα σπίτι :)  Εμένα πάντως με ταξίδεψε και με ευχαρίστησε που έδωσα και εγώ την δική μου εκδοχή  για τη εν λόγω μαντάμ!!


 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μαμά Αλεξάνδρα!

Πολλά πολλά χαιρετίσματα σε όλους
:)
Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

4 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!μπραβο σου!!!
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!
    ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I like the valuable info you provide in your articles.
    I'll bookmark your weblog and check again here frequently.
    I am quite certain I will learn many new stuff right here!

    Good luck for the next!

    Here is my website: Personals Ads California

    ΑπάντησηΔιαγραφή