30 Μαΐ 2015

Η βάπτιση της Θάλειας - Μαρίας!

Σας χαιρετώ!

Αποχαιρετώ τον Μάιο με μια αίσθηση γλύκας και γοητείας. Η βάπτιση της Θάλειας - Μαρίας έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου και το θέμα όπως βλέπετε είναι οι γατούλες, πολύχρωμες καμαρωτές και πολύ γοητευτικές!
 

Την γοητεία αποπνέουν τα πολύχρωμα υφάσματα σε floral ύφος.


Οι λεπτομέρειες από δαντέλα σε συνδυασμό με το φιογκάκι ή το τριανταφυλλάκι ολοκληρώνουν το concept. Αίσθηση ρομαντισμού και άκρως κοριτσίστικη διάθεση!


Την βάπτιση πλαισιώνουν:
Μαξιλάρι μαρτυρικών σε σχήμα καρδιάς με κεντημένο το όνομα Θάλεια - Μαρία


Μεγάλη γάτα που θα διακοσμήσει την λαμπάδα.


Σετ μπουκαλάκι λαδιού και κεράκια κολυμπήθρας

Βιβλίο ευχών διακοσμημένο στο κέντρο με υφασμάτινη τρισδιάστατη καρδούλα και κεντημένα τα μονογράμματα


Τον χώρο θα διακοσμήσουν μία γιρλάντα με το υφασμάτινο όνομα και σημαιοστολισμός (σύμβολο γιορτής και χαράς) ενώ τα τραπέζια θα στολίσουν διάφορες υφασμάτινες κατασκευές όπως γατούλες, καρδούλες, πεταλούδες και λιβελούλες, στερεωμένες σε ξύλινο στικ.


centerpieces


Η μαμά Κερασία με βοήθησε πολύ με την προτροπή της ότι φτιάξω να είναι αποτέλεσμα χαράς, πειραματισμού, αναζήτησης και γλυκιάς εργασίας με μεράκι και όχι αποτέλεσμα άγχους και πίεσης. Έτσι πορεύτηκα κι εγώ με αποτέλεσμα μόλις ολοκλήρωσα τα παραπάνω κι ετοιμάστηκαν με σκοπό να φτάσουν στο προορισμό τους ένιωσα ένα φτερούγισμα και μια συγκίνηση να συνταξιδεύει μαζί τους..

Πολλές πολλές ευχές και η νονά της μικρή Θάλειας - Μαρίας να είναι πάντα άξια!
Καλό μήνα σε όλους και τους χαιρετισμούς μου
:)


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

6 σχόλια:

  1. Oνειρεμένα όλα !!! Ενας υπέροχος κόσμος από ναζιάρες γατούλες, καρδούλες πεταλούδες.....με υπέροχα υφάσματα και τέλειο φινίρισμα με δαντέλες και κορδέλες !!! Καλοφωτισμένη η Μαρία Θάλεια, άξιοι οι νονοί και συγχαρητήρια σε σένα για τις καταπληκτικές δημιουργίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά όλα πανέμορφα και το θέμα της βάπτισης πολύ πρωτότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρίσκω Γεωργία!!! Καταπληκτική δουλειά και πανέμορφες οι ρομαντικές σου δημιουργίες!!! Φοβερή βάπτιση θα έχει η μικρούλα!!! Γεια στα χέρια σου!!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή