14 Μαρ 2016

Η άνοιξη και τα αγαπημένα φτερωτά της!

Καλημέρα σας!

Καθαρή Δευτέρα και σας εύχομαι καλά κούλουμα και καλή σαρακοστή σε όλους!! 


Με αφορμή τις Πασχαλινές ετοιμασίες ο δικός μου χαρταετός φτιαγμένος από ύφασμα έχει λάβει θέση σε μια αρωματική λαμπάδα και θα μας ταξιδέψει στο ανοιξιάτικο τοπίο και στις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η φύση ;)


Αγαπημένα φτερωτά και φρέσκα πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι μεταξύ αυτών που δεν περνούν απαρατήρητα στην εξοχή! Έτσι οι σημερινές λαμπαδίτσες έχουν άρωμα άνοιξης και μας ταξιδεύουν στην εξοχή και στα φτερωτά της.

Πρώτη και καλύτερη η αγαπημένη πασχαλίτσα!



Χαρούμενα μελισσάκια!

Αυτά τα μικρούλια μελισσάκια είναι όλο τσαχπινιά και χάρη. Με τα τσόχινα φτερά τους ταξιδεύουν από λουλούδι σε λουλούδι ;)


Καλωσορίζω την άνοιξη με πολύχρωμα υφασμάτινα λουλούδια σε τρία διαφορετικά μεγέθη: Μικρό 11cm, μεσαίο 13cm και μεγάλο 15cm.
Κρεμαστά ή στερεωμένα σε ξύλινο στικ με ή χωρίς τα ζουζουνομελισσάκια! Μια πρόσφατη κατασκευή που έδωσε χρώμα και άρωμα άνοιξης στο εργαστήριο μου :)

Κάθε ένα απ΄ τα παρακάτω λουλούδια έχει κι από ένα ζουζουνομελισσάκι σε ένα απ΄τα πέταλά του, το οποίο μπορεί να κρεμαστεί σε παράθυρο ή τοίχο ως διακοσμητικό. 


Και βέβαια μου δόθηκε η ευκαιρία να διακοσμήσω κάποιες λαμπάδες για τις μικρές ζουζούνες. Η συγκεκριμένη κατασκευή έχει τοποθετηθεί σε μεγαλύτερο κερί (ύψος 30cm κυλινδρική) με εξίσου ευωδιαστό άρωμα.






Μικρό λουλούδι 11cm σε λαμπάδα με ύψος 22cm



Αλλά και για τα αγοράκια, ζουζουνομελισσάκια έτοιμα για απογείωση..!


Με προσγείωση σ' ένα από τα παρακάτω λουλουδάκια. Το λουλούδι είναι στερεωμένο σε ξύλινο στικ. Μια κατασκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως centerpiece για το στολισμό βάπτισης  αλλά και ό,τι άλλο εσείς φανταστείτε!


Εύχομαι οι χαρταετοί να πετάξουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον ουρανό και να έχετε μια ξέγνοιαστη μέρα στην φύση! 
Και.. προσοχή στα ζουζουνάκια.. 
:)


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

2 σχόλια: