1 Οκτ 2016

Ζωάκια του δάσους για τη μεγάλη γιορτή!

Καλησπέρα σας,

Ζωάκια του δάσους καλούνται να συναντηθούν για την μεγάλη γιορτή και να καλωσορίσουν το φθινόπωρο!
Αφορμή η βάπτιση της Άννας - Μυρτώς!


Το κάλεσμα είναι για όλα τα ζωάκια τους δάσους να παραστούν στην μεγάλη γιορτή με την καλύτερη φορεσιά τους και με χαμόγελα πλατιά :) Ζωάκια γνωστά αλλά και καινούργια.


WOODLAND STORIES με..

Ποντικάκια


Βατραχάκια 


Χελωνίτσες


 Σκατζοχοιράκια


- πρώτη τους εμφάνιση -


Αλεπουδίτσες 
- πρώτη τους εμφάνιση -


Σκιουράκια


Σαλιγκαράκια


Λαγουδάκια - κουνελάκια


Παπάκια


Κουκουβάγιες


Μελισσούλες


Σε ένα δάσος δεν γίνεται να μην συναντήσεις μανιταράκια.. στην περίπτωση μας μίνι μαρτυρικά μανιταράκια όπου σίγουρα κάπου, κάποια γωνίτσα θα στολίσουν.


 Ένα μεγάλο μανιτάρι για τον στολισμό της λαμπάδαςΈνα βιβλίο ευχών διακοσμημένο με υφασμάτινο σαλιγκαράκι μεταφέρει τις ευχές!


Στο ίδιο ύφος τα κεράκια και το μπουκαλάκι λαδιού στολισμένα με υφασμάτινο μίνι σαλιγκαράκι

 
Πανδαισία χρωμάτων στο μικρό δασάκι με όλα τα ζωάκια να έχουν την μικρή Άννα - Μυρτώ υπό την προστασία τους. Το μυστήριο της βάπτισης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και καθένα απ΄αυτά κατέληξε με έναν καινούργιο φίλο σε ένα νέο σπιτικό! 

Η μαμά Κερασία για δεύτερη φορά με εμπιστεύτηκε μετά την βάπτιση της  Θάλειας - Μαρίας, μου έδωσε ξανά την ευκαιρία να δημιουργήσω και να πειραματιστώ με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το υφασμάτινο ζωικό βασίλειο μου με χελωνίτσες, σκατζοχοιράκια και αλεπουδίτσες αλλά και με την προτροπή της για ένα αποτέλεσμα χαράς, πειραματισμού, αναζήτησης και γλυκιάς εργασίας με μεράκι και όχι αποτέλεσμα άγχους και πίεσης.

Μόλις ολοκλήρωσα τα παραπάνω κι ετοιμάστηκαν με σκοπό να φτάσουν στο προορισμό τους ένιωσα ότι αποχωρίζομαι την οικογένεια μου.. ξανά ένα φτερούγισμα και μια συγκίνηση να συνταξιδεύει μαζί τους.  Τις καλύτερες ευχές μου για την μικρή Άννα - Μυρτώ!


Σας ευχομαι καλό μήνα!
:)
Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

1 σχόλιο: