17 Νοε 2017

Χριστουγεννιάτικες μίνι κάλτσες -Advent Calendar-

Καλησπέρα σας,

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Σε πολλές χώρες αποτελεί έθιμο το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με τη χρονική περίοδο των 24 ημερών να ξεκινάει την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη.
Αριθμημένα μικρά δωράκια περίτεχνα τυλιγμένα και φυλαγμένα ενισχύουν στα παιδιά την προσμονή της έλευσης των Χριστουγέννων. Καθένα από αυτά τα αριθμημένα δωράκια ανοίγεται κάθε πρωί έως ότου κορυφωθεί το εορταστικό κλίμα την παραμονή των Χριστουγέννων.


Ήρθε λοιπόν η στιγμή να σας παρουσιάσω το εορταστικό ημερολόγιο που ετοίμασα από υφασμάτινες αριθμημένες μίνι κάλτσες-μποτούλες που θα φιλοξενήσουν τις λιχουδιές-δωράκια για τα παιδάκια :)
 

Οι καλτσούλες μπορούν να κρεμαστούν μεμονωμένα με τα ξύλινα μανταλάκια που τις συνοδεύουν ή να περαστούν σε κορδέλα και να γίνει μια πολύ όμορφη γιρλάντα.


«Traditional»
Μίνι κάλτσες με κλασικά μοτίβα σε αποχρώσεις κόκκινο πράσινο και με λεπτομέρειες χρυσού

Εδώ μια εναλλακτική πρόταση για το εορταστικό ημερολόγιο.


Πιο παιδικά και παιχνιδιάρικα μοτίβα στις μίνι αριθμημένες κάλτσες από το 1 έως το 24 με διάφορες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και αποχρώσεις.


Δε μένει παρά να γεμίσουν λιχουδιές και  να προσφέρουν πλατιά χαμόγελα στα ανυπόμονα προσωπάκια των μικρούλικων που ανυπομονούν για το ερχομό των Χριστουγέννων!

Μια άλλη πρόταση είναι κάτι σαν τον χαμένο θησαυρό, κάθε μέρα και ένα στοιχείο που οδηγεί έως τη μέρα των Χριστουγέννων.. :)


«Novelty»
Μίνι κάλτσες  -Advent Calendar- 24 τεμάχια


 Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα πως να περάσετε λίγο χρόνο όμορφα με τα παιδάκια σας!

 Τους χαιρετισμούς μου σε όλους σας και εύχομαι να είστε όλοι καλά!
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας
:)





Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου