11 Οκτ 2012

«Κόκκινα μήλα» και άλλα..


 







Μετά από ένα σύντομο ταξίδι το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη που έκανε η αδελφή μου, δεν έχασα ευκαιρία να την στείλω σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί το Purl Soho που το χαζεύω μόνο ιντερνετικά..











Ο σκοπός ήταν να μου πάρει μερικά υφάσματα μιας και είναι μεγάλη η χαρά μου όταν έχω καινούργια σχέδια! Τα χρώματα που επέλεξε ήταν υπέροχα, Κάποια απ΄αυτά με το που τα είδα αμέσως ήξερα τι θα τα κάνω.. Μόνο που ήταν κατακαλόκαιρο και έπρεπε να περιμένω καρτερικά για την κατάλληλη εποχή μιας και το θέμα μου θα ήταν τα υφασμάτινα κόκκινα μήλα της Tilda's, φρούτο εποχής άλλωστε και των γιορτών.








Στο εργαστήρι μου ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα :) Τα κόκκινα υφάσματα και μήλα με κλωνάρι από κανέλα κάνουν την έναρξη!












Μια εναλλακτική πρόταση είναι ο συνδυασμός από υφασμάτινα φρούτα όπως φράουλες, αχλάδια, κεράσια και μήλα, για ένα lucky charm ή γούρι για το στολισμό του χώρου σας. Το συγκεκριμένο έχει και ασημένια στοιχεία όπως πέταλο και αστέρι.




Να είστε όλοι καλά!
Georgia




Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

5 σχόλια:

  1. Λοιπόν, τυχερό κουμπί, είσαι πολύ τυχερό, διότι σου ήρθαν προμήθειες από το μεγάλο μήλο, για να φτιάξεις εσύ μικρά! Η αδερφή σου, βέβαια, είναι πιο τυχερή, που πήγε εκεί αυτοπροσώπως.
    Πολύ όμορφα έγιναν τα στολίδια σου, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η επιλογή των υφασμάτων! Τα μηλαράκια ακριβώς στην εποχή τους, άρα πεντανόστιμα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια όπως πάντα, περιμένω σαν τρελή να έρθει ο Νοέμβρης έχω αποφασίσει ότι τότε θα σου κάνω το αφιέρωμα post για το τέλειο βιβλιαράκι με τα Χριστουγεννιάτικα που μου έστειλες και το δώρο σου φυσικά!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές δημιουργίες και με τα υπόλοιπα Γιωργία μου,είμαι σίγουρη θα κάνεις θαύματα!!!Φιλάκια πολλά Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κι από εμένα και καλώς σε βρήκα!
    Πολύ όμορφα τα μηλαράκια και φυσικά όλες οι δημιουργίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή