11 Μαΐ 2014

Η γιορτή της μητέρας

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!


Αυτές τις ημέρες (και όχι μόνο) φέρνω στη μνήμη μου και την δική μου τη μανούλα που όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα: «Η μανούλα μου ήταν μοδιστρούλα, μικρό παιδί τη θυμάμαι να κάθεται στη ραπτομηχανής της και να μου ράβει φουστανάκια. Ανεξίτηλη ανάμνηση που κρατάει στο χρόνο».



Να σας πω δε ότι μερικά απ' τα ξύλινα καρούλια που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν από την εποχή της και πέρασαν στα χέρια μου..


Τη σημερινή ημέρα πάντα την αφιερώνω στη μνήμη της. Αν είχα την δυνατότητα να της προσφέρω ένα δωράκι (εκτός από την αγάπη μου) σίγουρα θα ήταν ένα μαξιλαράκι όπως αυτά της φωτογραφίας αφού θα το χρησιμοποιούσε για τις βελόνες και τις καρφίτσες της. 


Αλλά επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν πολλές μανούλες που πιάνουν την βελόνα είτε από χόμπι είτε από ανάγκη θα ήθελα να τους προσφέρω αυτό το μικρό δωράκι για να βρίσκουν θέση οι βελόνες μετά το πέρας «των εργασιών» :)

Έτσι, την Κυριακή 18 Μαΐου μετά από κλήρωση που θα γίνει (με όσες μανούλες αφήσουν το σχόλιο τους σε αυτή την ανάρτηση) μία τυχερή θα λάβει ένα «τυχερό» μαξιλαράκι !

Την αγάπη μου και τους χαιρετισμούς!
Να είστε όλοι καλά!
:)

 
Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

25 σχόλια:

  1. Καλησπερα Γεωργια!!Πολυ ομορφα τα λογια σου και πολυ συγκινητικα!!Εγω δεν ειμαι μανουλα,ακομη,αλλα θα ηθελα πολυ να χαρισω αυτο το δωρακι στη δικη μου τη μαμα που της αρεσει πολυ να ραβει στη μηχανη της και στο χερι!!!
    Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγάπη για τη μάνα δεν σβήνει ποτέ ακόμα και αν δεν είναι πια κοντά μας .. σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Να είσαι καλά να τη θυμάσαι !!! Καλό βράδυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη μανούλα την αγαπάμε πάντα και για πάντα!!! Πολύ όμορφο το δώρο που αποφάσισες να χαρίσεις σε κάποια μανούλα!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μανούλα είναι πάντα εκεί όταν τη χρειαζόμαστε! Χρόνια πολλά σε όλες τι μανούλες! Ευελπιστώ κι εγώ ως νέα μαμά να γίνω σαν τη δική μου μαμά και να είμαι πάντα εκεί για τα παιδιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που έγινα μαμά μπορώ να την καταλάβω ....Αχ να ξέρε πόσο την αγαπώ...
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες!!!πολυ όμορφο δωρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλες τις μανούλες....και χρόνια μας πολλά!!!! Θυμάμαι ακόμη τα λόγια της:΄΄θα γίνεις μάνα και τότε θα με καταλάβεις....¨ τα άγχη της , τα ξενυχτια της , τις στενοχωριες της.... Είμαι μια μαμα με δυο μικρα παιδακια... προσπαθω να ζω καθε τους στιγμή... επειδη δεν δουλευω ειμαι στο σπιτι μαζι τους και ειναι κολλημενα πανω μου και τα δυο!!! Η μέρα μας ξεκιναει ..οταν ερχονται και τα δυο καθε πρωι στο κρεββατι,χωνονται κατω απο τα σκεπασματα και λένε:¨καλημερα μαμα...καλημερα μπαμπᨴ. Χρόνια πολλά σε ολες τις μανούλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε συνονόματη χρυσοχέρα, Χρόνια μας Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!
    Το δωράκι σου εκτός από πανέμορφο είναι και πολύ συμβολικό!!
    Νάσαι καλά, καλή Κυριακή σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοριτσάκι μου γλυκό, διαβάζω τα γραφόμενά σου και σε φαντάζομαι να τα λες,με γλύκα, νοσταλγία και συγκίνηση και θάθελα να σ αγκαλιάσω.
    Νάσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι εσύ αυτό και να τη δεις όπως ονειρεύεσαι, γιατί αυτό είναι το μόνο ζητούμενο για τις μάνες, νάναι τα παιδιά τους Ευτυχισμένα!!!
    Φιλάκια πολλά και Χρόνια σου Πολλά (μπορείς να μ εξαιρέσεις της κλήρωσης οχι γιατί δεν θέλω νάχω κάτι απο αυτά τα φωτεινά λουλουδάτα τυχερά μαξιλαράκια αλλά αφ ενός έχω δικά σου κι αφ ετέρου θα έγραφα κι εκτός διαγωνισμού). Την αγάπη μου πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ τρυφερη ανάρτηση και όμορφη η σκέψη που έκανες!
    Να θυμάσαι πάντα τη μανούλα σου με τόση αγάπη!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχες οι δημιουργίες σου !!!!!!Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες. Θα ήθελα να πω τα Χρόνια Πολλά στη δική μου μαμά δυστυχώς την έχω χάσει σε πολύ μικρή ηλικία. Έχω όμως δύο πολύ γλυκά κοριτσάκια που μου είπαν τα Χρόνια Πολλά. <>.Να είσαι πάντα καλά και ο Θεός να σου χαρίζει υγεία. ΄΄Ζωή από Αλεξανδρούπολη΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχες οι δημιουργίες σας:-))Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά σε σένα και σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Xόόνια πολλά, γλυκά κι ευτυχισμένα σε όλες τις μανούλες του κόσμου !!! Ευλογημένες να είναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα πιο υπέροχα μαξιλαράκια για ενα τέλειο σετ ραπτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι ότι αγαπάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρονια σου Πολλα και Χρονια Πολλα σε ολες τις μανουλες!
    Πολυ τρυφερη η αναρτηση σου! Να εισαι γερη και να θυμασαι την μανουλα σου!
    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους...
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και η δική μου μανούλα έραβε στην ραπτομηχανή της τόσα πράγματα για μας αλλά και για άλλους και την θυμάμαι κι εγώ όπως κι εσύ... Προσπάθησα και προσπαθώ να δώσω και στα δικά μου παιδιά όλα όσα εκείνη μου πέρασε με την αγάπη της και τα παραδείγματά της.
    Να είσαι καλά, και να φέρνεις αυτές τις αναμνήσεις στο μυαλό σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεωργία μου γλυκιά, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα ΓΕΡΗ και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι την οικογένεια σου, να θυμάσαι πάντα πάντα έτσι γλυκά τη μανούλα σου και να χαρίζεις χαρά με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!
    Είμαι μία μεγάλη σου θαυμάστρια, έχω λατρέψει τη δουλειά σου...δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο διαδίκτυο και να μην επισκεφτώ την σελίδα σου...
    Και αν ξαναγίνω μαμά, γεροί να ' μαστε, πάλι τα δικά σου πολύτιμα στολίδια θα διακοσμούν τη βάφτιση μας και μετέπειτα το σπιτάκι μας....με πολλή πολλή αγάπη ''η μαμά του Κωνσταντίνου'' από Κομοτηνή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή