26 Νοε 2014

Αρωματικά μήλα με τσεπούλα 2014

Καλησπέρα σας!

Στο εργαστήριο μου δεν βλέπει κανείς τίποτα άλλο από γιορτινά στολίδια και γούρια που φτιάχνονται αυτό το διάστημα.. πλησιάζουν οι μέρες και πραγματικά μυρίζει Χριστούγεννα! 'Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τα αγαπημένα μου αρωματικά μήλα :)


Με την διαφορά ότι τα φετινά έχουν τσεπούλα ;) Μια τσεπούλα που μέσα της κρύβεται ένα γούρι εξαιρετικό δωράκι για τις γιορτές. Ανάλογα την περίσταση η τσεπούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση μιας ευχητήριας κάρτας, για ένα αναμνηστικό δωράκι ή γιατί όχι, σαν δαχτυλιδοθήκη για πρόταση γάμου! Σκεφτείτε το.. ;)


Το μεγαλύτερο μήλο (19x17cm) είναι ένα όμορφο διακοσμητικό μαξιλάρι. Το μεσαίο έχει διαστάσεις 14x12cm ενώ τα μικρότερα 9x8cm. Μια ακόμα διαφορά σε αυτά τα μήλα είναι ότι τα μικρότερα μπορούν να γίνουν και κρεμαστά αλλά και μια πανέμορφη μπομπονιέρα βάπτισης!


Παραμένει το ευωδιαστό άρωμα από κανέλα και γαρίφαλο όπως και το κοτσάνι από κλωνάρι κανέλας!


Σας αποχαιρετώ με αρώματα..  πολλούς χαιρετισμούς σε όλους,
Να είστε όλοι καλά!
:)


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε Γιωργία μου! Κάθε τι που φτιάχνεις λέω πως είναι το καλύτερό σου...χαχαχα. Μέχρι το επόμενο. Να'σαι καλά και να χαίρεσαι τα χρυσά σου χεράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου! Αλλά νομίζω πως τα χρυσά χεράκια τα έχει και εσύ..με τόσες μοναδικές ζωγραφιές!!
      Πολλά φιλάκια :-)

      Διαγραφή
  2. υπεροχαααααααα!πανεμορφα!μαγικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή