2 Μαρ 2015

Πασχαλινές προετοιμασίες

Καλό μήνα να έχουμε!

Σήμερα θα σας μεταφέρω λίγο την ατμόσφαιρα από το εργαστήριο μου!


Η ατμόσφαιρα εκτός από ανοιξιάτικη είναι και Πασχαλινή καθώς οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Κοκοράκια και κοτούλες με φορεσιά του Μάρτη (κατά το έθιμο κόκκινο και άσπρο)  -για να μην τις πιάσει ο ήλιος- έχουν διασκορπιστεί στο εργαστήριο μου ;)


Σε μεγάλο και μικρό μέγεθος αυτές οι κοτούλες ή κοκοράκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στολίσουν το χώρο αλλά και σαν doorstop.


Ένα πολύ εύκολο tutorial που βρήκα εδώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσες ασχολείστε με ραπτομηχανή. Δεν έχετε παρά να δείτε το video και να φτιάξετε τις δικές σας κοτούλες για να τις διακοσμήσετε ή να τις μοιράσετε ως ένα πολύ όμορφο Πασχαλινό δωράκι φτιαγμένο από τα χεράκια σας! ;) 




Τα χαιρετίσματα μου σε όλους,
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!
:)


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

8 σχόλια:

  1. Πόσο όμορφες και ανοιξιάτικες κοτούλες είναι αυτές!!!
    Γέμισε το μάτι χρώμα και η ψυχή γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπράβο Γεωργία!!!!!!!!!!! Καταπληκτικά τα κοκοράκια, αν κι εμένα μ' αρέσει να τα λέω ''κοτούλες''! Τα χρώματα των υφασμάτων σου και η δουλειά σου είναι ΤΕΛΕΙΑ! Καλή σου μέρα! ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργία καλημέρα! Υπέροχες οι κοτούλες! Μπράβο σου για ακόμη μια φορά! Θα με κάνεις να αγοράσω ραπτομηχανή, δεν το γλυτώνει ο σύζυγος!!! Είδα το βίντεο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους υλικό είναι το γέμισμα..πως το ζητάω και που το βρίσκω; Φαντάζομαι δεν είναι βαμβάκι... Επίσης, έχεις τη δυνατότητα πώλησης υφασμάτων; Εμείς δυστυχώς εδώ στην επαρχία, δεν έχουμε αυτές τις πολυτέλειες αυτών των υπέροχων υφασμάτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!
      Το υλικό για γέμισμα θα το βρεις σε καταστήματα που φτιάχνουν παπλώματα και μαξιλάρια δεν ξέρω την ακριβή ονομασία του σίγουρα είναι πολυεστερικό υλικό. Υφάσματα δεν πουλάω μπορείς όμως να βρεις τα πάντα μέσω Internet.
      Ελπίζω να σε βοήθησα ;)
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ.. πολλά φιλάκια κι από μένα!!
    Να είστε όλες καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή