5 Νοε 2016

Μικρές κουκλίτσες Μπαμπούσκα ή Ματρούσκα

Σας χαιρετώ!
Καλό μήνα εύχομαι σε όλους :)

Νοέμβριος, ο μήνας της δημιουργίας του αυτοσχεδιασμού και φυσικά σε πνεύμα και άρωμα Χριστουγέννων!


Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και την έναρξη της γιορτινής περιόδου κάνουν μικρά στολιδάκια Μπαμπούσκα, που πραγματικά έχω λατρέψει :)


Οι μίνι Μπαμπούσκα ή Ματρούσκα σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα μπορούν να γίνουν ένα πολύ κομψό και εναλλακτικό στολίδι. Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από το ύφασμα που αρκετό καιρό το είχα βάλει στο μάτι και ήθελα πάρα πολύ να το επεξεργαστώ και να το δουλέψω μέχρι που τα κατάφερα. Οι ιδέες πολλές ;)


 Να χρησιμοποιηθούν ως centerpiece στερεωμένες σε ξύλινο στικ ως διακοσμητικό Να διακοσμήσουν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα  δώρων,  επίσης σαν ένα συμβολικό δωράκι για την ανταλλαγή μικρών δώρων. Ως μπομπονιέρα βάπτισης ενόψει Χριστουγέννων, αλλά και ως napping rings για τις πετσέτες.


Να χρησιμοποιηθούν ως στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο  ή να διακοσμήσουν κλαδιά βαμμένα σε λευκό ή χρυσό χρώμα.


Προσωπικά δεν έχασα την ευκαιρία κι έχω ετοιμάσει έναν εναλλακτικό στολισμό, από κλαδιά βαμμένα με λευκό  σπρέι και στολισμένα με τις μίνι Μπαμπούσκα ή Ματρούσκα.


Πολλές οι ιδέες με αυτές τις μικρές κουκλίτσες και με μεγάλη μου χαρά τις μοιράστηκα σήμερα μαζί σας! Ελπίζω να σας εντυπωσίασαν όπως εμένα.. :)


Σύντομα και πάλι μαζί με νέες αφίξεις!
Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους, να είστε όλοι καλά!
:)Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

4 σχόλια: