10 Ιουν 2017

Γοργόνα «Η βασίλισσα των κοραλλιών»

Καλησπέρα σας,

Νομίζω πως το καλοκαιράκι έχει έρθει για τα καλά! Έτσι κι εγώ μετά από αρκετή αναμονή νομίζω πως ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω άλλο ένα project άκρως καλοκαιρινό :) 
Η σημερινή μου ανάρτηση έρχεται να προσθέσει άλλη μια κατασκευή στα χειροποίητα πάνινα κουκλάκια, τη βασίλισσα των κοραλλιών που δεν είναι άλλη από μια κουκλίτσα γοργόνα.



Περιτριγυρισμένη από πλασματάκια του βυθού όπως υφασμάτινο ιππόκαμπο και χταποδάκι ολοκληρώνουν ένα σετ που σε ταξιδεύει στα βάθη της θάλασσας. Όπως έχω ξανά αναφέρει αποτελεί ένα ιδανικό και κατάλληλο παιχνίδι για τα παιδάκια που ξεφεύγει από το βιομηχανοποιημένο και πλαστικό, ο λόγος που με έχει κάνει να τα αγαπήσω τόσο και να εξακολουθώ να τα παρουσιάζω.

Και σ΄αυτό το project ισχύει ότι και στα προηγούμενα, ένα κομμάτι ύφασμα το οποίο είναι σταμπαρισμένο το συναρμολόγησα, το γάζωσα και έραψα τα ρουχαλάκια της. 

 Coral Queen Of The Sea

Σετ χειροποίητη πάνινη κουκλίτσα γοργόνα.

Συνοδεύεται από:
1. κουκλίτσα γοργόνα: 31 x 23 cm
2. ουρά γοργόνας: 23 x 15 cm
3. μαξιλαράκι διπλής όψης: 11 x 16 cm
4.  διπλής όψης τετράγωνο σεντονάκι: 34 x 33 cm
5. ζωάκι ιππόκαμπο μαξιλαράκι: 13 x 6 cm


Συνδυαστικά έχω προσθέσει:
1. ιππόκαμπο με κρεμαστάρι: 14 x 5 cm
2. υφασμάτινο χταποδάκι: 15 x 24 cm

Παράλληλα ο θαυμαστός κόσμος του βυθού έχει υπέροχα πλασματάκια που μπορούν να συνοδεύσουν και να συνδυαστούν με την βασίλισσα γοργόνα μας!


Για όσους είναι λάτρεις της θάλασσας νομίζω πως η σημερινή μου ανάρτηση θα τους ευχαριστήσει :)
Διότι εκτός από το παιχνίδι όλα τα παραπάνω είναι πολύ όμορφα διακοσμητικά και σαν θέμα για βάπτιση μιας και το καλοκαίρι είναι εδώ! 
Το tip είναι για τις κυρίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα κοράλλια ως stand για τα κοσμήματα τους και πιο συγκεκριμένα τα κολιέ τους ;)


Με όλα αυτά τα υπέροχα πλασματάκια θα ήθελα να σας ευχηθώ ένα χαρούμενο καλοκαίρι  με απολαυστικές βουτιές και που ξέρετε.. μπορεί κάπου να συναντήσετε τη βασίλισσα των κοραλλιών :)


Εμείς θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα, ως τότε να είστε όλοι καλά!
Τα χαιρετίσματα μου σε όλους σας και την αγάπη μου!
:)


Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

7 σχόλια:

  1. τη βασίλισσα των κοραλλιών τη λάτρεψα!
    συγχαρητηρια για τις δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωωωω τι όμορφα καραβάκια είναι αυτά; έτοιμα για ονειρεμένα ταξίδια..έτσι που είναι γεμάτα από θαλασσινά χρώματα...τέλεια ..μπράβο Γιωργία μου.. όπως και οι προυγούμενες θαλασσινές υφασμάτινες δημιουργίες σου...καλή συνέχεια σε ότι κάνεις ...καλό καλοκαίρι να περάσεις φιλακιααα!!
    ตารางคะแนน

    ΑπάντησηΔιαγραφή