27 Φεβ 2018

Γενναίοι κυνηγοί και εξερευνητές

Σας χαιρετώ!

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου «Καθαρή Δευτέρα στον καταυλισμό των Ινδιάνων» σήμερα θα γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές του καταυλισμού ;) Με αρκουδάκια και λαγουδάκια Ινδιάνους θα αποχαιρετήσω τον Φεβρουάριο.


 Η αρκουδο-οικογένεια


 Μπαμπάς, μαμά και παιδάκια έτοιμοι για περιπέτειες με τα βέλη τους ζωσμένα!


Νά' τη και η λαγουδο-οικογένεια!  
 Λαγουδάκια επίσης έτοιμα να συντροφεύσουν τους φίλους τους στις περιπέτειες τους!


Η έμπνευση για την κατασκευή τους ήρθε από το ντεσέν του υφάσματος από τα παρακάτω μαξιλαράκια, ώστε να αποτελέσουν πάνινο παιχνίδι που συνδυάζεται με όλα τα προηγούμενα (σκηνή, κάκτος).

Wild and Free pillow 

Διακοσμητικά μαξιλάρια 43x33cm με παραστάσεις από λαγουδάκια, αρκουδάκι και αλεπού, όλοι τους γενναίοι κυνηγοί και εξερευνητές ;)  Ένα υπέροχο διακοσμητικό για παιδικό δωμάτιο.


Τα ακόλουθα μαξιλαράκια-σύννεφα είναι επίσης μέρος της διακόσμησης του θέματος και τα έχω συνδυάσει με υφασμάτινα αστεράκια τα οποία μπορούν να κρεμαστούν από τα σύννεφα.


Η αλήθεια είναι ότι έχω πλάσει στο μυαλό μου μια ιδέα, ένα concept design με το Ινδιάνικο θέμα και ενσωμάτωσα στις κατασκευές μου και τα υφασμάτινα βέλη.

Tribal Arrow Garland


Σε διάφορα μεγέθη και σχήματα τα υφασμάτινα βέλη αποτελούν έναν ξεχωριστό στολισμό. Ως γιρλάντα, μικρά ή μεγάλα, κάθετα ή οριζόντια ή στερεωμένα σε ξύλινο στικ ως centerpiece


 Deer Head and Arrow Bunting

Τελειώνοντας την παρουσίαση μου δεν θα μπορούσα να παραλείψω το σημαιοστολισμό, μια κλασική νότα που ταιριάζει σε κάθε εορταστική περίσταση! 

Αποτελείται από κεφαλάκια ελαφιού απλικέ και διάφορα πολύχρωμα ένθετα υφασμάτινα βέλη, πάντα στις ίδιες αποχρώσεις και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω.
 

Ελπίζω να σας μετέφερα την ατμόσφαιρα και αν βρίσκετε ενδιαφέρον το Ινδιάνικο θέμα είτε για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είτε για στολισμό βάπτισης ή τη διακόσμηση παιδικού πάρτι εδώ θα δείτε μια εναλλακτική πρόταση από υφάσματα ;)


Τους χαιρετισμούς μου σε όλους και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!
Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας στο σπιτάκι μου
:)

 
Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

3 σχόλια: