18 Απρ 2018

Υφασμάτινα γράμματα για αγοράκια

Καλησπέρα σας!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια ποικιλία από υφασμάτινα γράμματα για αγοράκια, σε διάφορες εκδοχές που έχω κατασκευάσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για διακόσμηση παιδικού δωματίου, στολισμό βάπτισης, ως ένα εναλλακτικό δωράκι για νεογέννητα για τη διακόσμηση βρεφικού δωματίου, αξεσουάρ για το στολισμό παιδικού πάρτι αλλά και ως δωράκι-μονόγραμμα για παιδικό πάρτι.







Τα διακοσμητικά υφασμάτινα γράμματα είναι σε δύο μεγέθη των 11 και 15 εκατοστών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε κορδέλα οριζόντια ως γιρλάντα ή κάθετα.



Επίσης να συνοδεύονται από διάφορα θεματικά υφασμάτινα διακοσμητικά για την ολοκλήρωση της διακόσμησης.








Τα υφάσματα στα γράμματα μπορούν να είναι θεματικά και οι χρωματικοί συνδυασμοί ανάλογοι με το ύφος του παιδικού δωματίου.







Εκτός από την κλασική γιρλάντα μπορεί να τοποθετήσει σε κάθε γράμμα αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως ώστε να κολληθούν σε τοίχο, πόρτα κλπ ή να διακοσμήσουν κουτί βάπτισης.








Μια άλλη εκδοχή είναι τα μονογράμματα ή το όνομα στερεωμένα σε ξύλινο στικ. Μια κατασκευή ως centerpiece για διακόσμηση βάπτισης και όχι μόνο.


Τέλος, μπορούν να κρεμαστούν με κορδονάκι ώστε κάθε γράμμα μεμονωμένο να αποτελέσει πχ δωράκι σε παιδικό πάρτι με το μονόγραμμα κάθε καλεσμένου. Μπορούν ακόμα να κρεμαστούν σε εξωτερικό χώρο και να διακοσμηθούν σε βάπτιση.


Τελειώνοντας θα ήθελα να στείλω ένα θερμό ευχαριστώ σε όλες τις μαμάδες και νονές για το φωτογραφικό υλικό που μου έχουν στείλει και έτσι μπόρεσα να μοιραστώ μαζί σας εικόνες με υφασμάτινα γράμματα στολισμένα και διακοσμημένα σε πραγματικούς χώρους!

Η επόμενη ανάρτηση μου θα είναι αφιερωμένη στα κοριτσάκια! :) Ως τότε εδώ θα δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Ως την επόμενη συνάντηση μας σας εύχομαι να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!
Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας στο σπιτάκι μου.. εδώ που όλα φτιάχνονται με πολλή πολλή αγάπη και μεράκι!

❤️

Georgia
Για πληροφορίες, αφήστε μου μήνυμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

1 σχόλιο:

  1. Μα τι υπέροχα όλα!!!χάρμα οφθαλμών!!!μπράβο σου!!!Αγαπώ κι εγώ το ράψιμο πολύ!!!καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή